Απλό αποτοξινωτικό ρόφημα με τρία υλικά

Γνωρίζετε ότι το κουρκούμι με το λεμόνι αποτελούν ένα ιδανικό αποτοξινωτικό ρόφημα; Ένας χυμός και ένα μπαχαρικό που είναι άκρως απαραίτητα τρόφιμα για τον οργανισμό μας και δεν πρέπει να λείπουν από κανένα τραπέζι!
Ας δούμε τον λόγο: Οι τοξίνες συσσωρεύονται στο σώμα μας μέσα από
- τον αέρα που αναπνέουμε
- το νερό που πίνουμε και
- από τα τρόφιμα που τρώμε για το λόγο αυτό είναι πάντα ωφέλιμο να αποτοξινώνουμε τακτικά τον οργανισμό μας έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί κάθε ώρα και στιγμή σωστά και να είναι πάντα γεμάτος ενέργεια και ισορροπία!!!

Για να κάνουμε αποτοξίνωση του οργανισμού μας υπάρχουν πολλοί τρόποι ένας από όλους είναι και ο χυμός του λεμονιού με το κουρκούμι... η αποτοξίνωση με λεμόνι και κουρκούμι είναι μιά από τις πιό ιδανικές και αποτελεσματικές αποτοξινωτικές κούρες που μπορούμε να προσφέρουμε στον οργανισμό μας και να τι θα χρειαστούμε:
- το χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι
- μιά κουταλιά της σούπας μέλι
- μισό κουταλάκι του γλυκού κουρκούμι και
- ένα φλιτζάνι ζεστό νερό -περίπου 500 ml -
Για να ετοιμάσουμε το ρόφημά μας ο τρόπος είναι πολύ-πολύ απλός
Ρίχνουμε μέσα στο νερό όλα μας τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ-πολύ καλά και πίνουμε το ρόφημά μας το πρωί...Το ρόφημα αυτό είναι ότι πολύτιμο μπορούμε να προσφέρουμε στον οργανισμό μας για να ξεκινήσει με πλήρη ενέργεια και ευχάριστα την ημέρα του!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου