Τα 4 αιθέρια έλαια για υγεία και λάμψη στα μαλλιά

Κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του, ξεχωριστό τύπο μαλλιών, αλλά όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα για τα μαλλιά μας: να είναι λαμπερά, δυνατά, με όγκο και υγεία.
Με την χρήση αιθέριων ελαίων μπορείτε να δώσετε στην τρίχα τα καλύτερα συστατικά που χρειάζεται για να αναπτυχθεί σωστά.
Μερικά από τα καλύτερα αιθέρια έλαια για αυτόν το σκοπό είναι τα εξής:
Είναι γνωστό ότι βοηθάει στην καταπολέμηση της ακμής και των μυκήτων. Αλλά το έλαιο από τειόδεντρο είναι ιδανικό και για τα μαλλιά σας. Δεν επιτρέπει να αναπτυχθούν βακτήρια και μύκητες στην τρίχα, ενώ ανοίγει τους κλειστούς πόρους παραγωγής φυσικών ελαίων στην επιδερμίδα του κεφαλιού, την οποία ταυτόχρονα ενυδατώνει.

Αν έχετε πολύ λιπαρά μαλλιά, τότε αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς. Θα σας βοηθήσει να
ισορροπήσετε το pH της επιδερμίδας του κεφαλιού, κάτι που προστατεύει από την εμφάνιση ψειρών και θα καταπολεμήσει ακόμα την πιτυρίδα.

Δεν ξεχωρίζει μόνο για το άρωμά του. Το έλαιο από μέντα βοηθάει πολύ στην ταχύτερη ανάπτυξη της τρίχας καθώς και στην προστασία από το σπάσιμο. Βάλτε μερικές σταγόνες από έλαιο μέντας στο σαμπουάν που χρησιμοποιείτε και μετά από μερικές εβδομάδες θα διαπιστώσετε ότι τα μαλλιά σας θα είναι πιο "πλούσια" και απαλά.

To "μαγικό" αυτό έλαιο προέρχεται από το δέντρο argan που ευδοκιμεί στο Μαρόκο. Έχει την ιδιότητα να προστατεύει την τρίχα από την μεγάλη θερμότητα που την καταστρέφει (ήλιος, πιστολάκια, ψαλίδια χτενίσματος). Επίσης περιορίζει το "φριζάρισμα" και ενυδατώνει τα ξηρά μαλλιά.


Σχετικά Άρθρα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου